5-6 October 2024
Φεστιβαλ

5+1 λόγοι για να επισκεφθείς το φετινό Nicosia Book Fest

Με πολλές συναρπαστικές δράσεις

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2024

Το Nicosia Book Fest 2024 μπήκε σε γοργούς ρυθμούς οργάνωσης του επόμενου φεστιβάλ βιβλίου στο Πάρκο Ακρόπολης στις 5-6 Οκτωβρίου 2024.

IMG_20221022_122334.jpg

Πολλές συναρπαστικές δράσεις περιλαμβάνει το Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας 2024 ειδικά για το φιλαναγνωστικό κοινό. Επιστρέφει και φέτος με πολλούς συγγραφείς, πολλά βιβλία, παρουσιάσεις, διαδράσεις που θα αφήσουν ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του βιβλίου.

Nicosia BookFest DAY 2-242.jpg

Παραθέτουμε λίγα μόνο από τα πολλά που επιφυλλάσει το μοναδικό φεστιβάλ βιβλίου της Κύπρου.

  1. Με αναβαθμισμένη τη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και βιβλιοπωλείων από Κύπρο και Ελλάδα, το φετινό φεστιβάλ βιβλίου θα φιλοξενήσει πέραν των 78 ξεχωριστών οργανισμών σε περισσότερα από 100 περίπτερα στον καταπράσινο χώρο του Πάρκου Ακρόπολης.
  2. Το φετινό φεστιβάλ Nicosia Book Fest 2024 αφιερώνεται στη λογοτεχνία και τον πολιτισμό της Λατινικής Αμερικής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δράσεις με θεματικό αφιέρωμα στη λογοτεχνία και τον πολιτισμό της Λ. Αμερικής από διάφορες εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένου παρουσιάσεις βιβλίων, πολιτιστικές παραστάσεις (θέατρο, μουσική, χορό), θεατρικό αναλόγιο, εργαστήρια, διαδραστικές παρουσιάσεις. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την τιμώμενη λογοτεχνία θα φιλοξενηθούν οργανισμοί και Πρεσβείες από χώρες της Λατινικής Αμερικής, θα διατεθούν προς πώληση και έκθεση παραδοσιακά προϊόντα των χωρών ενώ οι λάτρεις του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν βιβλία συγγραφέων από τη Λατινική Αμερική σε ειδικά διαμορφωμένη έκθεση βιβλίου.
  3. Περισσότερες από 65 εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στις 4 σκηνές του φεστιβάλ. Η λογοτεχνική σκηνή θα φιλοξενήσει συγγραφείς από Κύπρο, Ελλάδα και χώρες της τιμώμενης λογοτεχνίας σε ολοήμερα πρόγραμμα το σαββατοκυρίακο του φεστιβάλ. Η παιδική σκηνή θα προσφέρει φανταστικές στιγμές στους μικρούς βιβλιοφάγους με βιβλιοπαρουσιάσεις, παιχνίδια, χειροτεχνίες, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ. Το performance stage Αnαlόyιο στο Πάρκο υπόσχεται δρώμενα στο πάρκο που αποτελούν ένα πολύ ζωντανό, διαθεματικό και διαδραστικό κομμάτι στο πρόγραμμα που φέρνει σε επαφή τους δημιουργούς και καλλιτέχνες με εκατοντάδες θεατες. Στo Anαlόyιο στο Πάρκο συγγραφείς θα ερμηνεύσουν επιλεγμένα λογοτεχνικά έργα με μουσική, χορευτική συνοδεία και θεατρικά δρώμενα δημιουργώντας μια εναλλακτική πρόταση μέσα από παραστατικές μορφές.
  4. Το πάρκο της Ακρόπολης είναι ένας ιδανικός χώρος για να περάσει αρκετές ώρες όλη η οικογένεια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με χώρους εστίασης, βιβλιανάγνωσης, χαλάρωσης, περιήγησης στον μαγικό χώρο του βιβλίου για ένα ολόκληρο διήμερο.

+1 μπόνους

ΦΕΤΟΣ αναβαθμίζουμε το περιεχόμενο της δράσης μας και σκεφτόμαστε οικολογικά. Εξοικονομούμε χαρτί και εντάσσουμε το πρόγραμμα του Nicosia Book Fest στο application eventorio το οποίο ανανεώνεται καθημερινά με νέες δράσεις, παρουσιάσεις, παραστάσεις και events.

15X22,9 a (1).jpg

Μείνετε συνδεδεμένοι με την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.nicosiabookfest.com για περισσότερες πληροφορίες και νέα του Φεστιβάλ ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και το nbf store για αγαπημένα προϊόντα για βιβλιοφάγους.

>> Σάββατο 5 - Κυριακή 6 Οκτωβρίου, Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close